GDPR
 
HOMEPAGE
 
 
 
Obiective Antreprenor 2020

Antreprenor2020

Obiectivul general al proiectului il reprezinta încurajarea antreprenorialului si a ocuparii pe cont propriu prin sustinerea înfiintarii de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbana din regiunea Sud Vest.

Obiective specifice:

OS1. Dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale si sustinerea dezvoltarii spiritului antreprenorial si inovator a 600 de persoane care doresc sa initieze o activitate independenta prin participarea la cursuri de formare in domeniul antreprenoriatului. 

OS2: Cresterea gradului de informare si de constientizare cu privire la beneficiile antreprenoriatului, care poate fi o optiune de cariera pentru fiecare, prin desfasurarea unei campanii de promovare. 

OS3: Incurajarea antreprenoriatului prin implementarea unei scheme de ajutor de minimis pentru 75 de start-up-uri. 

OS4: Cresterea ocuparii in regiunea Sud Vest prin crearea a 150 de locuri de munca in intreprinderile nou infiintate.

OS5: Promovarea inovarii sociale prin incurajarea viitorilor antreprenori sa angajeze persoane din grupuri vulnerabile; prin crearea de parteneriate la nivelul regiunii Sud Vest care vor implica stakeholderii relevanti pentru promovarea antreprenoriatului; prin organizarea “Zilei portilor deschise” de catre cele 75 de intrerpinderi finantate si prin implicarea activa a mai multor antreprenori de succes din regiune in cadrul activitatilor proiectului.


We made this website

 

HOMEPAGE