GDPR
 
HOMEPAGE
 
 
 
Noutăți Antreprenor 2020

Antreprenor2020

 

Broșura Indicele Antreprenorial Sud-Vest Oltenia

 

Broșura privind Analiza mediului antreprenorial la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia realizată in cadrul proiectului Antreprenor 2020, ID 105025

Brosura - Antreprenor2020.pdf

 


 

 

Rezultatele finale ale concursului

 

Ca urmare a solutionarii contestatiilor publicam lista cu rezultatele finale ale concursului de planuri de afaceri desfasurat in cadrul proiectului Antreprenor 2020. 

Dorim sa precizam faptul ca datorita unor mici ajustari bugetare ce se vor realiza primelor 75 de planuri de afaceri castigatoare (cauzate de depasiri minore ale plafoanelor, calculari gresite ale contributiile aferente salariului sau ale TVA-ului), vor fi finantate 76 de viitoare afaceri.

Castigatorii vor fi contactati pentru a participa la urmatoarele activitati din cadrul proiectului.

Multumim tuturor concurentilor pentru participare!

 

Rezultat contestatie Antreprenor 2020.pdf

 


 

 

 

Rezultatele concursului

 

Ca urmare a finalizarii etapei de evaluare a celor 178 de planuri de afaceri depuse in cadrul concursului de planuri de afaceri din cadrul proiectului Antreprenor2020, publicam rezultatele evaluarii.

Ierarhizarea planurilor de afaceri a fost realizata în funcție de punctajul total obținut după aplicarea grilei de evaluare aferentă fazei B si respectand algoritmul de ierarhizare, conform metodologiei de concurs. 

Contestatiile pot fi trimise prin e-mail la adresa antreprenor2020@europroject.org.ro in perioada 26-29 octombrie 2018.


Rezultatele concursului Antreprenor2020.pdf

 


 

 

 

Eveniment 04.07.2018

Antreprenor 2020

 

 

 

 

METODOLOGIA PENTRU CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI

Antreprenor 2020

 

Asociația "Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor" EUROROJECT (CCMP EUROPROJECT), împreună cu Blocul Național Sindical și Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, lansează procesul de consultare publică privind metodologia pentru concursul de planuri de afaceri în cadrul proiectului Antreprenor 2020. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să participe şi să-şi exprime punctele de vedere, sugestiile şi propunerile pe adresa de e-mail antreprenor2020@europroject.org.ro, până la data de 16 martie 2018, inclusiv. 

Metodologia pentru concursul de planuri de afaceri - Antreprenor 2020.pdf

 

 

COMUNICAT DE PRESA

Antreprenor 2020

 

Asociatia "Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor" EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT), în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA) si Blocul National Sindical (BNS), implementeaza in perioada 4 ianuarie 2018 - 3 ianuarie 2021 proiectul Antreprenor 2020, cod Mysmis 105025.

Proiectul Antreprenor 2020 este finantat in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020, apelul Romania Start Up Plus si are drept obiectiv incurajarea antreprenoriatului si a ocuparii pe cont propriu prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil nonagricol in zona urbana din regiunea Sud Vest  a Romaniei.

Grupul tinta al proiectului Antreprenor 2020 este format din 600 de persoane, dintre care 300 sunt femei, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

ü  Au domiciliul sau resedinta in mediul urban sau rural din regiunea Sud Vest

ü  Intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban din regiunea Sud Vest

Toți membrii grupului țintă vor beneficia de formare antreprenorială, in ariile  tematice cele mai relevante pentru acest domeniu, respectiv: cadrul general in care activeaza afacerea, marketing-ul afacerii, finantarea afacerii, managementul resurselor umane, fundamentarea si elaborarea unui plan de afacere. Fiecare stagiu de curs va avea o durată de desfăşurare de 40 de ore, iar competentele antreprenoriale dobandite de cursanti vor fi certificate ANC.

In perioada 4 aprilie 2018 - 3 noiembrie 2018 se va desfasura Concursul de planuri de afaceri, in urma caruia vor fi selectate 75 de planuri de afaceri care vor primi o finantare in cadrul proiectului de maximum 160 000 lei. Astfel, 75 de firme vor beneficia de capital de start-up, astfel inlaturandu-se un obstacol extrem de important al demararii unei afaceri, respectiv lipsa resurselor financiare. In plus, castigatorii concursului vor beneficia de actiuni de sprijin in cadrul proiectului Antreprenor 2020 pe mai multe paliere: vor participa la stagii de practică în întreprinderi reale, în scopul dobândirii de  abilități practice în domeniul în care vor demara noua afacere, vor beneficia de consiliere, consultanță, mentorat în scopul consolidării și punerii în aplicare a planului de afaceri și vor fi sprijiniti în vederea înființării afacerilor. Funcționarea și dezvoltarea afacerilor finanțate va fi monitorizată permanent, inclusiv în perioada de sustenabilitate, pentru a minimiza riscul de eșec al acestora, precum și pentru a asigura dezvoltarea afacerilor, nu doar supraviețuirea pe piață.

Bugetul proiectului este de 18.256.580,21 lei, din care 12.000.000 lei reprezinta subventiile acordate celor 75 de firme infiintate in cadrul proiectului.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să utilizați următoarele date de contact:

Str. M. Eminescu, nr. 35, Slatina, Olt

Tel: 0249.410.994

office@europroject.org.ro

 

 

 

Comunicat de presa_Antreprenor2020.pdf

Comunicat de presa_Antreprenor2020.pdf


http://www.olttv.ro/olt-tv-new/social/2018/02/14/160.000-lei-pentru-pornirea-unei-afaceri

http://primatv-slatina.ro/s-a-lansat-proiectul-antreprenor-2020/

http://gazetaoltului.ro/2018/02/14/start-la-antreprenoriat-75-de-firme-vor-beneficia-de-finantare/

 

 

 

 

INVITATIE CONFERINTA DE PRESA

Antreprenor 2020

 

Asociatia "Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor" EUROPROJECT (CCMP EUROPROJECT), în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA) si Blocul National Sindical (BNS), va invita la conferinta de presa de lansare a proiectului Antreprenor 2020, cod Mysmis 105025.

Conferinta va avea loc in data de 14 februarie, incepand cu ora 11, la sediul CCMP EUROPROJECT din Slatina, Strada Mihai Eminescu nr. 35. Vor participa Florin Jianu - presedinte fondator CCMP EUROPROJECT, Radu Ghinea - Director AIMMAIPE (Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragerea Investitiilor si Promovarea Exporturilor) si Liviu Rogojinaru - secretar general in cadrul Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

Proiectul Antreprenor 2020 este finantat in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020, apelul Romania Start Up Plus si are drept obiectiv incurajarea antreprenoriatului si a ocuparii pe cont propriu prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil nonagricol in zona urbana din regiunea Sud Vest a Romaniei. Implementarea proiectului va conduce la sustinerea a 75 de firme nou infiintate (prin intermediul schemei de minimis) si la crearea a cel putin 150 de locuri de munca. Astfel, in urma organizarii unui concurs de planuri de afaceri, primele 75 cele mai bune planuri de afaceri vor primi o finantare in cadrul proiectului de maximum 160 000 lei.

 

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra la conferinta de presa la adresa de e-mail office@europroject.org.ro sau la telefon 0249.410.994.

 

Cu stima,

Petre Jianu - presedinte CCMP EUROPROJECT

 

INVITATIE CONFERINTA DE PRESA_14 februarie.pdf

 

We made this website

 

HOMEPAGE