Cursuri de calificare
 
HOMEPAGE
 
 
 
Noutăți Antreprenorium

Antreprenorium

 

REZULTATELE EVALUARII CONCURSULUI DE PLANURI DE AFACERI

 

Ca urmare a finalizarii etapei de evaluare a celor 79 de planuri de afaceri depuse in cadrul concursului de planuri de afaceri din cadrul proiectului #Antreprenorium, publicam rezultatele evaluarii.

Ierarhizarea planurilor de afaceri a fost realizata în funcție de punctajul total obținut după aplicarea grilei de evaluare aferentă fazei B si respectand algoritmul de ierarhizare, conform metodologiei de concurs. Astfel, primele 14 candidaturi acceptate la finantare sunt reprezentate de primele 2 planuri de afaceri in ordinea punctajului, din fiecare judet al regiunii de implementare (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Ialomița). Avand in vedere algoritmul de ierarhizare, in primele 14 candidaturi acceptate la finantare au fost selectate planuri de afaceri cu punctaje mai mici decat planuri de afaceri aflate pe lista de rezerva, dar de a caror selectare depinde indeplinirea indicatorilor proiectului #Antreprenorium.

Contestatiile pot fi trimise prin e-mail la adresa antreprenorium@europroject.org.ro in perioada 16-19 octombrie 2018.

 

Rezultatele evaluarii concursului de planuri de afaceri.pdf


 

 

 

METODOLOGIA PENTRU CONCURSUL DE PLANURI DE AFACERI

#Antreprenorium

 

Asociația "Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor" EUROROJECT (CCMP EUROPROJECT), împreună Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, lansează procesul de consultare publică privind metodologia pentru concursul de planuri de afaceri în cadrul proiectului #Antreprenorium. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să participe şi să-şi exprime punctele de vedere, sugestiile şi propunerile pe adresa de e-mail antreprenorium@europroject.org.ro, până la data de 16 martie 2018, inclusiv. 

Metodologie concurs planuri de afaceri - Antreprenorium.pdf

 

We made this website

 

HOMEPAGE