GDPR
 
HOMEPAGE
 
 
 
Concurs Antreprenor 2020

Antreprenor2020

 

Rezultatele finale ale concursului

 

Ca urmare a solutionarii contestatiilor publicam lista cu rezultatele finale ale concursului de planuri de afaceri desfasurat in cadrul proiectului Antreprenor 2020. 

Dorim sa precizam faptul ca datorita unor mici ajustari bugetare ce se vor realiza primelor 75 de planuri de afaceri castigatoare (cauzate de depasiri minore ale plafoanelor, calculari gresite ale contributiile aferente salariului sau ale TVA-ului), vor fi finantate 76 de viitoare afaceri.

Castigatorii vor fi contactati pentru a participa la urmatoarele activitati din cadrul proiectului.

Multumim tuturor concurentilor pentru participare!

 

Rezultat contestatie Antreprenor 2020.pdf

 


 

 

Rezultate

 

Ca urmare a finalizarii etapei de evaluare a celor 178 de planuri de afaceri depuse in cadrul concursului de planuri de afaceri din cadrul proiectului Antreprenor2020, publicam rezultatele evaluarii.

Ierarhizarea planurilor de afaceri a fost realizata în funcție de punctajul total obținut după aplicarea grilei de evaluare aferentă fazei B si respectand algoritmul de ierarhizare, conform metodologiei de concurs. 

Contestatiile pot fi trimise prin e-mail la adresa antreprenor2020@europroject.org.ro in perioada 26-29 octombrie 2018.


Rezultatele concursului Antreprenor2020.pdf

 


 

Corrigendum nr. 1

 

Avand in vedere numarul mare de planuri de afaceri inscrise in concurs in ultimele 2 zile ale termenului de depunere, se prelungeste perioada de evaluare a planurilor de afaceri, conform corrigendumului atasat.

 

Corrigendum nr. 1.pdf

 


 

 

 

Metodologia de desfășurare a concursului de planuri de afaceri

 

În perioada 12 aprilie – 3 octombrie se desfasoara concursul de planuri de afaceri in cadrul proiectului Antreprenor 2020.

În vederea înscrierii în cadrul concursului, candidații vor completa şi transmite on-line planul de afaceri începând cu ora 10.00 a primei zile de înscriere, până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere. Înscrierea în concurs se va realiza prin completarea planului de afaceri și încărcarea documentelor solicitate, în cadrul platformei www.35000euro.ro.

 

Metodologia de desfasurare a concursului de planuri de afaceri poate fi consultata aici:

 

Metodologia pentru concursul de planuri de afaceri - Antreprenor 2020 Final.pdf

 

 

 

 

We made this website

 

HOMEPAGE